dilluns, 21 de juliol del 2014

La Unitat Canina de Conservació de Fauna i Flora: Nous projectes

Després d'acceptar la invitació que ens varen formular per participar en el VIII Simposi Innternacional sobre Fauna Salvatge que es va celebrar a Lleó a finals de l'any passat, algunes administracions s'han posat en contacte amb nosaltres per portar a terme una sèrie d'estudis de conservació amb espècies molt diverses.
A principis d'aquest any el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural va contactar amb nosaltres per fer un cens d'una espècie que es troba en un estat crític de conservació. Aquesta planta és carnívora i els nostres gossos varen haver de buscar les clapes algunes d'elles en situacions d'accés complicat.
Fotografia d'algunes de les plantes que es varen trobar. 
L'experiència va ser molt interessant, tant que començarem a treballar més en serio amb espècies de flora en perill d'extinció.
Tot seguit els nostres amics del Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya es varen posar en contacte amb nosaltres per encarregar-nos un altre estudi financiat per la Diputació de Barcelona.
Aquest estudi l'estem a punt de començar en breu i estem molt contents perquè després de dos anys tornaran a buscar exemplars de tortuga mediterrània.L'any passat si bé varen participar en un projecte de tortugues financiat pel Ministeri de Medi Ambient no varen buscar tortugues, sinó els seus nius.


 

Fotograia de la demostració que varem fer, aprofitant el reconeixement de l'àrea a prospectar.





I per acabar, pels qui no vareu llegir la notícia de premsa, la darrera que va sortir publicada:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada